Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o strategickom dokumente - "Územný plán obce Machulince"

Dátum: 02.12.2022
Autor: Machulince ADMIN
Oznámenie o strategickom dokumente -

Oznámenie o strategickom dokumente 

Okresný úrad Zlaté Moravce, odbor starostlivosti o životné prostredie, Sládkovičova 3, 953 01  Zlaté Moravce zaslal obci oznámenie o strategickom dokumente - Územný plán obce Machulince. 

Uvedené oznámenie o strategickom dokumente "Územný plán obce Machulince" je zverejnené na webovom sídle ministerstva: 

http://eia.enviroportal.sk/detail/uzemny-plan-obce-machulince

Verejnosť môže do oznámenia nahliadnuť najmenej po dobu 14 dní. Svoje písomné stanovisko môže doručiť Okresnému úradu Zlaté Moravce, odbor starostlivosti o životné prostredie, Sládkovičova 3, Zlaté Moravce do 15 dní odo dňa, keď bolo oznámenie zverejnené.

Konzultácie v zmysle § 63 zákona o posudzovaní k uvedenému strategickému dokumentu je možné vykonať počas celého procesu na Okresnom úrade Zlaté Moravce, odbor starostlivosti o životné prostredie, Sládkovičova 3, Zlaté Moravce  v pracovných dňoch počas úradných hodín.

Predložený strategický dokument podlieha povinnému hodnoteniu v zmysle zákona č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.