Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Západoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s. - spustenie novej kampane s názvom _eFaktúra za vod(o)u"

SÚBOR
Dátum: 06.12.2022
Autor: Machulince ADMIN
Západoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s. - spustenie novej kampane s názvom _eFaktúra za vod(o)u

Oznam

Západoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s. si Vás dovoľuje informovať o spustení novej kampane s názvom „eFaktúra za vod(o)u“.

Cieľom je motivovať čo najviac našich odberateľov k aktivácii zasielania elektronických faktúr e-mailom. Elektronické faktúry sú pohodlnejšie pre zákazníkov, sú ekologickejšie, šetria lesy a environmentálne náklady na tlač aj dopravu listov k zákazníkom. Odberateľ, ktorý si službu zasielania elektronických faktúr aktivuje, bude zapojený do žrebovania o ročnú spotrebu vody v objeme do 200 m3.

Cieľom kampane „eFaktúra za vod(o)u“ je hlavne zníženie nákladovej položky na strane Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti, a. s. Náklady na tlač faktúr v roku 2022 boli v porovnaní s rokom 2021 vyššie a predpoklad je, že v nasledujúcom roku sa budú stále zvyšovať. V súčasnosti má službu elektronického zasielania faktúr aktivovanú len 14,5 % našich odberateľov.  

Viac informácií nájdete v priloženom dokumente a na www.efaktura.zsvs.sk.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
NL_eFaktúra_21 2022 Veľkosť: 191.1 kB Formát: pdf Dátum: 6.12.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.