Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Záverečné stanovisko z posúdenia strategického dokumentu "Územný plán obce Machulince"

SÚBOR
Dátum: 07.02.2024
Autor: Machulince ADMIN
Záverečné stanovisko z posúdenia strategického dokumentu

Oznam

Okresný úrad Zlaté Moravce, odbor starostlivosti o životné prostredie, Sládkovičova 3, 953 01  Zlaté Moravce zaslal obci Machulince záverečné stanovisko k navrhovanej činnosti "Územný plán obce Machulince" v súlade s ustanovením § 14 ods. 4 zákona č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. 

Okresný úrad Zlaté Moravce, odbor starostlivosti o životné prostredie vypracoval záverečné stanovisko podľa § 14 ods. 1 zákona o posudzovaní v súčinnosti s orgánom na ochranu zdravia - Regionálnym úradom verejného zdravotníctva so sídlom v Nitre.

Záverečné stanovisko z posúdenia strategického dokumentu č. OU-ZM-OSZP-2024/000074-051 "Územný plán obce Machulince" je priložené nižšie v súbore.

Verejnosť môže nahliadnuť do záverečného stanoviska, robiť z neho výpisy, odpisy alebo na vlastné náklady zhotoviť kópie. 

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Záverečné stanovisko z posúdenia strategického dokumentu - ÚP obce Machulince Veľkosť: 15.8 MB Formát: pdf Dátum: 7.2.2024